Mag ik mij even voorstellen?

Hallo, ik ben Anita. Het gezicht achter AnyWorld. AnyWorld is mijn wereld: bohochic, sieraden, mode, tassen, beauty, interieur, zon, zee en strand.

Ik houd van bepaalde sferen. Een huis dat ademt naar degene die er woont. Ik ben gevoelig voor sfeer - het bepaalt of ik mij ergens prettig voel. Net als geuren - in mijn huis ruik je altijd een huisparfum en vind je overal verspreid geurblokjes, geurkaarsen en geurstokjes. En omdat ik zelf ook graag lekker ruik, heb ik veel geurtjes. De geur van de dag, stem ik af op mijn gevoel van die dag. Naast mijn interesse in geurtjes heb ik een grote fascinatie voor huidverzorging en cosmetica.

Qua interieur vind ik het belangrijk dat je je inrichting een eigen handtekening meegeeft. Ik houd van het strand en in de zomer vind je in mijn huis en op mijn balkons accessoires die je een vakantiegevoel geven. Turkoois, schelpen en Saint-Tropez, Ibiza.

Sieraden maken is mijn passie. Ik werk met kwalitatieve materialen zoals zoetwater parels, designers quality metalen, natuurstenen, leer en suède. Onder het kopje AnyJewel vind je wat voorbeelden van kettingen en armbanden die ik onlangs heb gemaakt.

Na een jarenlange carriere bij diverse reclamebureaus werk ik sinds bijna twee jaar als relatiebeheerder bij Wecycle. 

Liefs,

Met vriendelijke groet,

Anita de Reus