Hallo, ik ben Anita de Reus. Het gezicht achter AnyWorld. AnyWorld is mijn wereld. Ik geniet van de zon, de zee en het strand en verblijf het liefst aan de Zeeuwse kust. Het is mijn droom om ooit nog eens een huisje in Zeeland te bezitten.

Ik houd van sferen. Bepaalde sferen maken mij blij en geven mij een goed gevoel. Net als geuren. In mijn huis vind je dan ook altijd geurkaarsen en geurstokjes. En omdat ik ook zelf graag lekker ruik, bezit ik veel geurtjes en bodylotions. Bij iedere stemming, past een eigen geur.

Qua interieur vind ik het belangrijk dat je een inrichting een eigen handtekening heeft. Dat je aan een huis kunt zien, wie er woont. Zoals gezegd, houd ik van het strand. In de zomer vind je in mijn huis en balkon altijd accessoires die je een gevoel van vakantie geven. Turkoois, schelpen en Saint-Tropez… Ook houd ik van een Bohemian en Ibiza sfeertje. Zowel in mijn huis als qua stijl van kleden, sieraden en tassen.

Ik heb verder twee eigen labels: AnyJewel en AnyWorld.

AnyJewel is een sieradenlijn met zelfgemaakte, unieke sieraden waarbij ik graag werk met natuurlijke materialen zoals zoetwater parels, natuurstenen, leer en suède.
Onder het label AnyWorld maak en pimp ik woonaccessoires  zoals kussens, kandelaars en allerlei beschilderde items. Maar ook vind je bij AnyWorld vrolijke (strand)tassen en manden.

In het dagelijks leven werk ik sinds eind 2015 als online content specialist en ben ik verantwoordelijk voor de websites van een aantal klanten in de optiekbranche. Hiervoor heb ik een tiental jaar gewerkt als account manager bij diverse Rotterdamse reclamebureaus.

Ook kun je mij volgen op facebook, waar ik op de pagina van AnyWorld dagelijks collages plaats – passend bij het moment van het jaar, bij mijn stemming, bij de dag… Kortom, AnyWorld!
Word ook fan van AnyWorld op facebook en like www.facebook.com/AnyWorldforYou.

Liefs,

Anita de Reus