Style je interieur in jouw stijl...

Met accessoires creëer je in een handomdraai een andere sfeer. Helemaal leuk zijn momenteel de rosé schaaltjes of glazen stolpen. Maak hoekjes en combineer oud met nieuw. Waardevolle spulletjes kun je bijvoorbeeld onder een glazen stolp bewaren. Plaats daarbij één van je favouriete geurtjes en klaar, niets meer aan doen. Leuke accessoires vind je o.a. bij www.musthaves.com.

Glazen doosjes om bijvoorbeeld je sieraden, zonnebril of iets anders van waarde in te bewaren. Ik ben er dol op. De glazen doosjes zijn verkrijgbaar in verschillen modellen en maten. Ik bewaar er o.a. mijn zonnebrillen, horloges en oorbellen in.

  • Wall of Fame

    Maak je eigen wall of fame. Gebruik verschillende lijstjes of lijstjes in één kleur, print je favoriete quote of foto en hang ze op of plaats ze op een rail.

  • Werk in groepjes

    Een mooi dienblad doet prima dienst om kaarsjes, kandelaars en vaasjes op te zetten. Wissel per seizoen en je hebt steeds weer wat nieuws.

  • Mooie boeken op tafel

    Plaats je mooie boeken op een stapeltje op je (eet)tafel of coffeetable en zet er een vaas met bloemen op of een fotolijstje.