19. okt, 2018

Never give up...

Vandaag op de kop af drie weken geleden kreeg ik de mededeling ‘the game is over’. En daar sta je dan  nog geen 12 uur terug van vakantie met de kokosgeur van de zonnebrandolie nog in je neus. Bedrijf failliet, zonder baan!

Dat betekent in mijn geval dan maar een ding: opstaan, uithuilen, kusje erop en verder! 

De afgelopen weken ben ik er vol tegenaan gegaan. CV bijgewerkt met nieuwe  recente profielfoto. Zodat mijn eventueel toekomstige werkgever ziet dat al ben ik inmiddels 56, ik de juiste genen van mijn ouders heb geërfd. Zoveel kapsones heb ik inmiddels wel. 

Verder is het een periode waarop je behoorlijk op de proef wordt gesteld. Opvallend is dat tips uit onverwachte hoeken komen. Dat stemt mij blij. Opvallend is ook dat er mogelijkheden op mijn pad zijn gekomen die ik zelf niet zou hebben bedacht. Opvallend is ook dat je weer gaat relativeren. Opeens is het namelijk over en dan gaat het nu nog maar om een baan...

En echt ik moet toegeven dat het niet iedere dag even makkelijk is om jezelf te motiveren en voelt het soms als een gedwongen isolement. Gelukkig heb ik mijn familie en lieve dierbare vrienden die mij helpen, stimuleren en naar me luisteren. Zelf heb ik het geloof dat het weer goed komt en dat dit het begin is van iets moois!