21. sep, 2017

Liefde op het eerste gezicht

Ik merk dat mijn inspiratie om een blog te schrijven en publiceren op een laag pitje staat. Ik snap er niets van hoe dit opeens zo kan. Okay, ik schrijf niet over alles dat mij raakt of opvalt. Maar waar ik helemaal niets over heb gemeld is mijn nieuwe liefde!

Het was niet alleen liefde op het eerste gezicht maar het was ook de klik. We kennen elkaar nu een kleine maand en ieder dag geeft hij mij weer een gevoel van trots. Hij is ietsje groter dan mijn vorige maar met veel meer pit. Alles loopt gewoon soepel en hij is zuinig. Hij laat mijn haren wapperen en volgens mijn moeder straal ik als een prinses.

Ik heb het over mijn nieuwe 108 met open dak. Donkerblauw met sportieve bekleding, 5 deurs en lekker compact. Een spiksplinternieuwe auto is voor mij best alweer een tijdje geleden. De laatste jaren heb ik het veelal met tweedehandsjes moeten doen. Ze hebben mij altijd gebracht waar ik moest zijn maar toch is een nieuwe auto met slechts 10 km op de teller net even anders.

In eerste instantie heb ik een tijdje tegen een nieuwe auto aan zitten hikken. Het hoefde voor mij niet zo nodig. Maar toen ik eindelijk mijn tournee langs de diverse dealers was gestart toen was ik er snel uit. Ik begon bij de Peugeot dealer bij mij in de buurt om vervolgens de diverse merken met kleine auto’s langs te gaan. Zelf ben ik jaren betrokken geweest bij autoreclame en heb ik voor autodealers gewerkt. Nou ik ben ze ook nu weer in alle soorten en maten tegen gekomen. De veelal snelle verkopers in een verkeerd pak met een verkeerd geknoopte stropdas. Uiteindelijk ben ik geëindigd waar ik ook was begonnen.  Blauwendaal, Peugeot dealer Rotterdam heeft mij fantastisch geholpen. Zij blijken bovendien het vlaggenschip van de Peugeot organisatie te zijn. Van mij krijgen zij een 10 net als mijn nieuwe liefde!