Welkom in mijn wereld: AnyWorld

Met AnyWorld neem ik je graag mee in mijn wereld: een wereld van beauty, home, fashion, zon, zee en strand.  Een wereld waar ik blij van word. En ik hoop, jij ook. Ik laat me inspireren door magazines, bloggers en alles wat er op mijn pad komt op het gebied van make-up, interieur, gezondheid en mode.

Een van mijn hobby's is het maken van sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals zoetwater parels, natuurstenen, leer en suède.

Ook kan ik ontzettend genieten van mijn huis. En dan vooral het gezellig maken van mijn huis en balkon. Met accessoires zoals kandelaars, kaarsen, fotolijstjes en kussens creëer je snel en eenvoudig een andere sfeer. Het leukst vind ik het als ik zelf spulletjes pimp en zo een eigen AnyWorld touch meegeef.

Regelmatig schrijf ik over zaken die me opvallen, die ik meemaak en of beleef. Onder het menutabje AnyBlog kun je ze allemaal lezen.

Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van AnyWorld? Like dan mijn facebook pagina www.facebook.com/AnyWorldForYou of volg mij op Instagram - anyworld.nl

Hopelijk wordt AnyWorld ook een beetje jouw wereld.

  • Wie ben ik?

    Mag ik mij even voorstellen? Anita de Reus, het gezicht achter AnyWorld!

  • AnyJewel

    Unieke, handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen.

  • AnyBlog

    Lees wat mij opvalt, inspireert of wat ik mee maak.